Arbetshelg 7-8 oktober 2017

Nu är det åter dags för en arbetsinsats för vår scoutgård. Nu blir det ett särskilt fokus på miljön, med inriktning på ytterligare energisparåtgärder. Mycket har gjorts, men mer behövs. Sedan länge har vi planerat att göra en tilläggsisolering av vår vind och nu är det dags att dra igång det projektet.

Själva isoleringsarbetet tänkte vi nog ”köpa på marknaden” men allt förarbete med landgångar, ventilationsspalter, arbetsplattformar vid våra ventilations-apparater mm tycker vi kan vara lämpliga att göra själva.  

Redan nu den 7 – 8 oktober är du välkommen! Tid båda dagarna: 9-15

Till detta behöver vi många händer och alla kan i princip hjälpa till! Men denna gång är det kanske inte helt lämpligt att alltför små barn deltar med tanke på att vi arbetar på en vind med sina begränsningar när det gäller säkerheten!

Vi har inget krav på att du/ni måste ställa upp hela helgen utan vi är tacksamma för den tid/timmar som du/ni kan erbjuda oss.

Vi står för lunch och fika, det enda ni behöver ta med er är oömma kläder, erforderliga verktyg har vi i scouthuset.

För planering är vi beroende av anmälan helst snarast, men senast måndag 2 oktober!

Anmälan sker via telefon till Birgitta Berntsson 031 – 51 09 44 alt. mobil /SMS 076 777 88 40 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Attachments:
Download this file (arbetshelg1710.pdf)Arbetshelg 7-8 oktober 2017[ ]249 kB