Fixarhelger Backa scoutgård våren 2018

Även denna vår tänkte vi ge dig chansen att få göra en underhållsinsats på vår scoutgård i Backa!

I skrivande stund kan vi inte säga exakt vad vi skall göra, men vi håller på att renovera sista långsidan av våra staket, så det kan bli en del jobb med detta. Vi har också en del arbeten med att färdigställa landgångar på vår vind inför vår förestående tilläggsisolering, vi har också lite takunderhåll som behöver hanteras, sedan finns en del renoveringsjobb i vår källare!

Det kan nog också komma att handla om en del trädgårdsarbete!

Vi planerar och förbereder för flera jobb samtidigt så får vädret och antal anmälda deltagare bestämma vilket vi lägger huvudfokus på just den aktuella dagen/helgen.

Två helger har vi avsatt för dessa arbeten;

Vi inleder med den 5 – 6 maj sedan följer 16 – 17 juni.

Tid alla fyra dagarna: 9-15. 

Till detta behöver vi många händer och alla kan hjälpa till! Vi har inget krav på att ni måste ställa upp hela helgen utan vi är tacksamma för den tid/timmar som ni kan erbjuda oss.

Vi står för lunch och fika, det enda ni behöver ta med er är oömma kläder. Vad vi behöver av verktyg, handskar mm. har vi i scoutgården.

Vi är beroende av anmälan och den vill vi ha senast måndag före aktuell arbetshelg (30 april resp. 11 juni) så vi kan planera arbeten, fika o lunch mm. Men det går bra att du redan nu anmäler dig!

Anmälan sker via telefon till Birgitta Berndtsson 031 – 51 09 44 alt. mobil /SMS 076 777 88 40 eller på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkomna!

PS, Har du möjlighet att hjälpa till, men det absolut inte passar just dessa helger meddela detta i så fall så försöker vi göra ett ”specialarrangemang”! Birgitta tar dina uppgifter så blir du kontaktad! DS