Backa Scoutgård är belägen på Haletorpsvägen 14, Hisings-Backa i Göteborg.

För att ta sig till Backa Scoutgård rekommenderas kollektivt samfärdsmedel eller cykel då det i närområdet är starkt begränsade parkeringsmöjligheter för bilar. Närmsta busshållplats är Björkrisvägen. Länk till Västtrafiks reseplanering 

Scoutgården består av två större samlingssalar på vardera cirka 9 x 6 meter vilka skiljs åt med en vikvägg, vardera lokalen kan rymma ungefär 50 personer i så kallad ”biosittning”. Vidare finns ett möblerat sammanträdesrum utrustat med bland annat whiteboardtavla, rummet är cirka 4,0 x 5,5 meter för 20-25 personer, det kan med vissa förberedelser möbleras om och rymma några till.  Dessutom ett större pentry och tre toaletter varav en med plats för rullstol. Slutligen ett ”soffmöblerat” grupprum för 8 – 10 personer och ett litet uppehållsrum som är tillgängligt för pausaktiviteter. Därutöver finns ett antal verksamhetsanpassade lokaler som inte hyrs ut,

Scoutgården är så långt möjligt i markplanet anpassad för rörelsehindrade. Scoutgården är alkohol-, pälsdjurs- och rökfri. 

Uthyrning sker endast till scoutkårer/motsvarande samt till andra föreningar och företag som godkänts efter särskild prövning. Vidare har medlemmar o deras familjer möjlighet att hyra rum i scoutgården för t ex barnkalas eller andra enklare tillställningar. Vid uthyrningar till fler än 60 personer som skall vistas samtidigt i lokalen skall detta prövas särskilt.

För bokning, kontakta Per-Eric Sellman, 0705-56 12 22 eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För att inga missförstånd skall uppstå måste alla bokningar och bekräftelser på tider, hyreskostnader med mera vara skriftliga, exempelvis via e-post. Till sist fastställs uthyrningen i ett skriftligt avtal.

Uthyrningskostnader för enstaka tillfällen ligger ungefär i nivå med Göteborg Stads priser för motsvarande lokaltyper bland kommunens samlingslokaler.

alt

 

 

JavaScript måste vara aktiverat för att du skall kunna använda Google Maps.
Det verkar dessvärre som om JavaScript är avaktiverat eller inte kan användas av din webläsare.
För att kunna använda Google Maps, aktivera JavaScript genom att ändra inställningarna i din webläsare, och försök igen.

Skriv ut